Ce buget a anuntat Rapidul pentru sezonul viitor: "N-avem cum sa ratam promovarea cu banii astia!" Ce antrenor e favorit sa semneze acum:

Petre Grigoras i-a dat astazi raspunsul final lui Moraru - a refuzat oferta de a antrena Rapidul sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 19:03
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 19:11

Adrian Iencsi e favorit sa preia Rapidul, dupa ce Petre Grigoras a refuzat propunerea lui Moraru.

Daniel Pancu a vorbit astazi despre bugetul pe care il va avea clubul sezonul viitor. "Promovam sigur cu banii astia", e concluzia omului pe care Moraru a vrut sa il puna presedinte in Giulesti.

"Din discutiile pe care le-am avut cu domnul Moraru aproape zilnic de o saptamana incoace, lucrurile sunt destul de clare. Din spusele sale, bugetul clubului va fi de 1,5 - 1,6 milioane de euro pentru sezonul urmator."

"In aceste conditii, promovarea nu poate fi ratata, mai ales daca vor fi doua serii in Liga a II-a, pentru ca nu vad un adversar puternic pe partea asta cu Moldova in momentul de fata", a spus Daniel Pancu.

Grigoras a spus "pas"

"Am dat azi raspunsul meu final, care este negativ. Nu s-a pus problema de bani, dar as fi vrut sa am si eu langa mine un presedinte, un director sportiv, ceva…"

"Am inteles ca va pleca si Danut Perja, care totusi e un om important in club. Am vorbit cu domnul Moraru, el mi-a explicat totul foarte deschis, corect. A ramas ca poate mai discutam intr-o luna, doua."

"Rapid e singura echipa pe care as fi antrenat-o in liga a doua, alaturi de Farul, care este echipa mea de suflet.", a spus Grigoras pentru site-ul 1923.ro.

Modifică setările cookies