OFICIAL Atanas Trică, OUT de la Universitatea Craiova! "Scriu aceste cuvinte cu lacrimi în ochi"

Atanas Trica Superliga Romaniei Universitatea Craiova Superliga Atanas Trică
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 19:05
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 19:06
Nepotul regretatului Ilie Balaci nu va mai evolua la formația craioveană din sezonul viitor.

Clubul și jucătorul au reziliat de comun acord contractul. Atanas Trică a fost împrumutat la CS Tunari pentru a doua partea a a sezonului.

Comunicatul clubului

Clubul oltean a transmis un mesaj de mulțumire pe pagina oficială de Facebook, unde au precizat că despărțirea nu reprezintă neapărat finalul poveștii între Atanas și Universitatea Craiova și că îi dorește succes în cariera sa viitoare.

"Mulțumim, Atanas Trică-Balaci! 

Contractul dintre Universitatea Craiova și atacantul Atanas Trică-Balaci a fost reziliat de comun acord, la dorința lui Ati. Asta nu înseamnă că este finalul poveștii dintre Atanas și Știința.

În acest punct al carierei sale, considerăm că este vital ca Ati să evolueze în mod constant pentru a-și atinge potențialul și sperăm ca, în viitor, evoluțiile sale să îl impună în primul unsprezece al Științei. Mult succes, Ati!”, se regăsește în comunicatul oficial al clubului.

Atanas Trică: "Scriu aceste cuvinte cu lacrimi în ochi!"

În reacția sa, Atanas Trică-Balaci a postat un mesaj pe rețelele de socializare unde și-a arătat recunoștință față de club și antrenorii care l-au ajutat de-a lungul carierei sale.

Atacantul și-a exprimat tristețea față de încheierea aventurii sale la clubul pe care l-a iubit de mic copil și a mulțumit suporterilor pentru sprijinul constant. Trică a ținut să le mulțumească în mod special antrenorilor Corneliu Papură și Ștefan Florescu pentru contribuția lor la dezvoltarea sa ca jucător.

„Mulțumesc Universitatea Craiova! Am avut norocul și deosebita plăcere să joc pentru acest club pe care îl iubesc de mic copil, un club care a însemnat totul pentru mine și pentru familia mea.

Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi și totodată nu îmi vine să cred că aventura mea se termină acum și de maniera aceasta. As vrea să le mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut, dar în special domnilor Corneliu Papură și Ștefan Florescu cu care am lucrat la echipa secundă și care m-au ajutat să fiu 2 ani golgheterul satelitului.

Nu în ultimul rând aș vrea să le mulțumesc suporterilor, care au fost lângă mine şi lângă echipă indiferent de moment, iar acești suporteri merită să se mai bucure de campionate și trofee câștigate. ”, a transmis atacantul central.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!