Atanas Trica Lorena Balaci Fotbal intern

Cu tramvaiul la liceu, pe 1 ianuarie la stadion. Pașii care l-au oțelit pe Atanas Trică

Lorena Balaci a dezvăluit lucruri neștiute despre fiul său, Atanas Trică, fotbalistul Universității Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 08:41
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 08:54

Atanas Trică (17 ani) a marcat în meciul cu Dinamo (6-1) și a prins minute, pe final de partidă, cu FCU Craiova, scor 2-0, luni seara, într-o confruntare din etapa a 26-a Ligii 1. 

Puștiul cu o statură impresionantă prinde din ce în ce mai mult curaj, iar antenorul Universității, Laurențiu Reghecampf, vorbește la superlativ despre nepotul lui Ilie Balaci.

Lorena Balaci, mama lui Atanas Trică, a povestit recent lucruri neștiute despre fiul său. Toate întâmplările trăite l-au oțelit ca om și ca sportiv. Lorena Balaci spune că jucătorul oltenilor impresionează prin modestie.

"Mamă, e scump un tricou de 400 de lei?"

"În acest copil nu a crezut nimeni. Eu mergând cu el de mic pe stadioane auzeam: ăsta e un gras, nu are nicio treabă cu fotbalul. Asta e copilul lui Trică, ăsta joacă pentru că e nepotul lui Balaci.

Eu tot timpul am trecut subiectul ăsta la tabu. Nu am discutat tot timpul asta cu el. Lacrimile astea au fost descătușarea lui. Uite, mă, grasul ăla a reușit. Era foarte gras la vârsta de 13 ani El, anul trecut când a plecat de acasă, el nu știa valoarea banului. Mă întreba tot timpul: mamă, este scump un tricou de 400 de lei? Este scumpă asta?

Le spuneam băieților mei de la stadion, îi întrebam ce au făcut pe 1 ianuarie la ora 11. Fiecare îmi spunea. Am făcut apoi o scurtă paralelă cu ce făcea băiatul meu pe 1 ianuarie la ora 11. Era pe stadion. Asta e visul lui. Am început să îi spun în toate felurile, că e păcat, că e sărbătoare, că muncești?! Dar îmi spunea că nu muncește și că e bucuria lui.

Ati nu a beneficiat niciodată de bani. Asta este stilul lui, nu s-a gândit niciodată la bani. Iar eu nu am fost niciodată o mamă mână largă. Eu nu i-am luat haine de firmă, de la branduri celebre. Adică da, dacă i-am luat, i-am luat de la branduri din astea de nișă, pe care și le port permite mulți oameni.

Dacă se ducea la liceu, se ducea cu tramvaiul. Niciodată nu a beneficiat de bani", a povestit Lorena Balaci, potrivit playsport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!