Fotbal intern

EXCLUSIV Arlauskis, un nou proces cu CFR!? Clauza din contract încălcată de lituanian care ar putea să-l coste scump

CFR Cluj este gata să-l dea în judecată pe Giedrius Arlauskis pentru că a încălcat o clauză din contractul semnat cu ardelenii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 17:24
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 17:36

Este vorba despre clauza de confidențialitate pe care lituanianul a încălcat-o în momentul în care s-a apucat să expună public sumele din contractul său cu CFR.

Cristi Balaj, președintele campioanei, a fost cel care a anunțat că ardelenii iau în calcul și un astfel de demeres.

CFR vrea să-l dea în judecată pe Arlauskis

Mai mult, oficialul clubului din Gruia a ținut să sublinieze și faptul că, probabil, portarul lituanian a fost mai degrabă interesat să-i facă rău CFR-ului decât să-și recupereze banii, deoarece avea deja două tranșe plătite din suma restantă în momentul în care a ieșit public să vorbească despre conflictul cu fosta sa echipă.

„În momentul în care a apărut la televizor, primele două tranșe erau achitate. Faptul că el a folosit anumite cuvinte legate de licențiere, nu știu dacă și insolvență, pentru că nu am urmărit acel interviu, se pare că interesul era nu în primul rând în a-și primi banii... el avea cu totul și cu totul alt interes în momentul în care a apărut public și și-a citit gândurile de pe o foaie”, a dezvăluit Cristi Balaj la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Întrebat dacă există posibilitatea ca CFR să activeze clauza de confidențialitatea, deoarece Arlauskis a dezvăluit public sume din contract, Cristi Balaj a replicat ferm.

„Bineînțeles. Avocații, juriștii, cei care se ocupă de acest subiect au luat în calcul și o asemenea variantă”, a mai spus Balaj.

Portarul lituanian cu 6 titluri cucerite în Liga 1 (4 cu CFR Cluj, unul cu FCSB și unul cu Unirea Urziceni) este liber de contract după despărțirea de CFR Cluj.

Modifică setările cookies