Liga 1

Balaj a comentat problemele apărute în jurul echipei din Gruia pe final de campionat: "Vor apărea dezinformări"

FC Voluntari - CFR 0-1. În minutul 4, CFR Cluj a ratat un penalty prin Deac.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 21:13
Data actualizarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 21:45

CFR se impune pe final, după golul marcat de Boateng, în urma unui corner executat de Ciprian Deac. Dan Petrescu a efectuat trei schimbări ofensive în actul secund, iar atacurile campioanei s-au întețit. 

Prin victoria în fața elevilor lui Liviu Ciobotariu, CFR se distanțează la cinci puncte de FCSB, care are un meci mai puțin. Elevii lui Toni Petrea întâlnesc mâine formația lui Gică Hagi, Farul, de la ora 21:00.

Ce a declarat Cristi Balaj la finalul partidei

"Nu comentez, pentru că sunt anumite lucruri de spus. Atâta timp cât dezechilibrezi atacantul care șutează, se penalizează.

Am creat un final de campionat frumos, n-am vrea să fie în locul nostru. Am făcut presiune asupra adversarului. Tamaș și Armaș au fost cei mai buni jucători de pe teren, îi felicit, mai ales că au și o anumită vârstă.

Situația cu Arlauskis e complexă, sunt multe lucruri de subliniat. Vedeți ce scrie în comunicat, ce a zis și Arlauskis, puneți pe hârtie și vedeți că 1+1 nu fac doi. Acționarii au venit în vestiar și le-au explicat jucătorilor că vor apărea dezinformări", a explicat președintele campioanei României. 

Modifică setările cookies