Anamaria Prodan, fara sanse in procesul cu Dennis Man?! "Impresarii nu mai exista! Intelegerea lor era fragila!" Cati bani ar vrea sa primeasca

Anamaria Prodan, fara sanse in procesul cu Dennis Man?! "Impresarii nu mai exista! Intelegerea lor era fragila!" Cati bani ar vrea sa primeasca

Transferul lui Dennis Man la Parma a provocat un adevarat razboi intre Anamaria Prodan si familia Becali. 

Impresara vrea sa-l dea in judecata pe Dennis Man pentru a fi despagubita in urma ratarii acestui transfer important. Anamaria Prodan ar avea multi bani de incasat de la fostul jucator al FCSB-ului. 

In primul rand, este vorba despre o clauza de reziliere, in valoare de 350.000 de euro. In al doilea rand, impresara cere 10% din salariul atacantului pentru cei 4 ani si jumatate pe care a semnat, fiind vorba despre o jumatate de milion de euro. Adica, in total, Anamaria Prodan ar putea castiga 850.000 de euro. 

Potrivit GSP, surse din impresariat au declarat ca este posibil ca fosta agenta a lui Man sa nu primeasca, insa, nimic. 

"Impresarii nu mai exista, acum sunt doar intermediari de transferuri. Un contract asa cum a fost acesta dintre Anamaria si Dennis Man reprezinta o intelegere privata, nu a fost intamplator ca ea a si anuntat ca va porni un litigiu cu jucatorul in civil, nu in instante fotbalistice.

Cand contractul nu contine nicio clauza de reziliere, el e foarte usor de rupt. Daca a existat o clauza cu o suma, intelegerea ramane, oricum, una fragila, pentru ca fotbalistul poate sa invoce faptul ca nu a fost satisfacut de servicii, ca agentul nu i-a reprezentat interesele asa cum convenisera", au spus sursele GSP, care au adaugat si ca fotbalistul ar fi putut sa duca la evitarea acestui scandal: 

"Chiar daca Giovanni l-ar fi avertizat ca putea face sa pice transferul, Dennis i-ar fi putut ramane fidel Anamariei, putea spune: 'Merg doar cu impresarul meu, nu altfel'. Si-ar fi asumat riscul sa rateze transferul la Parma, i-ar fi ramas loial Anamariei si ar fi asteptat ca ea sa-i gaseasca un club potrivit."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies