VIDEO "Am rezolvat cu stadionul!" FCSB se mută pe Ghencea: "Gata, semnează direct ministrul"

Gigi Becali FCSB stadion ghencea Fotbal intern Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 14:57
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 15:00

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB va disputa pe stadionul din Ghencea toate meciurile pe care nu le poate juca pe Arena Națională din cauza evenimentelor care vor fi organizate peste vară acolo.

Potrivit patronului FCSB, Guvernul condus de premierul Marcel Ciolacu a decis ca Ministerul Apărării Naționale să aibă putere de decizie asupra închirierii Stadionului Steaua, iar în acest context echipa sa va putea cere acum acordul pentru a juca pe arena respectivă direct de la MApN.

"Stadionul e rezolvat cu stadionul că nu mai semnează președintele nu știu care, colonelul de la CSA. Semnează ministrul direct.

Gata, ministrul semnează, nu mă mai interesează de ei. Bă, băieți. Nu joc decât jocurile pe care nu pot să le joc pe Arena Națională, atât", a spus Gigi Becali la "Palat".

FCSB revine în Ghencea

În aceste condiții, cel mai probabil, FCSB va disputa meciurile din preliminariile Champions League pe stadionul din Ghencea, deoarece Arena Națională este blocată pentru alte evenimente culturale.

FCSB își va afla adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor pe 18 iunie la tragerea la sorți care va avea loc la Nyon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!