Alexandru Tudor, de la Liga I la Campionatul Interparohial organizat de Protopopiatul Lehliu! Fostul arbitru FIFA a arbitrat turneul organizat de Biserica!

Alexandru Tudor, de la Liga I la Campionatul Interparohial organizat de Protopopiatul Lehliu! Fostul arbitru FIFA a arbitrat turneul organizat de Biserica!

Alexandru Tudor (47 de ani) s-a retras din arbitrajul profesionist dupa mai bine de doua decenii de cariera. Acum, el arbitreaza intr-un campionat organizat de biserica!

Alexandru Tudor (47 de ani) este cunoscut pentru faptul ca este un crestin practicant si declarat. Inca din perioada in care arbitra la nivel profesionist, el obisnuia sa mearga foarte des la biserica ori la manastiri si se ruga inaintea partidelor, dar si dupa ele. Dupa retragere, Tudor a ajuns sa oficieze la meciuri din "Campionatul Interparohial".

In weekend, Alexandru Tudor a fost arbitru la Dort-Marunt, judetul Calarasi, la a treia editie a campionatului "Cupa Tineretii", organizat de Protopopiatul Lehliu cu ocazia sarbatorii Sfantului Ioan Valahul.

Eparhia Sloboziei si Calarasilor a incheiat un parteneriat cu AJF Calarasi si l-a convins si pe Alexandru Tudor sa arbitreze meciurile.

In prezent, Alexandru Tudor este si observator in cadrul FRF.

Parohia Razvani a luat trofeul


La startul turneului au luat start 12 echipe. Parohia Razvani a triumfat si a castigat si un premiu de 500 de lei. Loculului 2, ocupat de Dor-Marunt Gara, i-au revenit 400 de lei, iar locului 3, pe care au terminat cei de la Valea Presnei, i-au revenit 300 de lei.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine va sta în carantină la intrarea în România
BRAT

Modifică setările cookies