Adrian Ilie a numit singurul jucător de la FCSB care ar putea juca în La Liga: „Ar face faţă!”

Adrian Ilie FCSB Florinel Coman la liga Fotbal intern Adrian Ilie
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Februarie 2024, 11:55
Data actualizarii: Vineri 23 Februarie 2024, 11:57

Adrian Ilie (49 de ani) a vorbit despre situația fotbalului din România, punctând faptul că în momentul de față un singur jucător ar putea face față la o echipă de top din Spania.

Din articol

Potrivit fostului mare atacant, Florinel Coman este singurul fotbalist care are calitățile necesare pentru a îmbrăca tricoul unei formații de primă ligă din Spania.

„La cum se prezintă campionatul românesc este foarte greu să mai apară un jucător (n.r. - în elită). Sau poate, pentru că sunt foarte mulţi români plecaţi afară, sunt copii de 14-15 ani care joacă la Real Madrid sau Barcelona. 

De acolo e posibil să apară. Crescuţi în afară. Deocamdată la noi, din ce văd la jucătorii sub 15 ani de la loturile naţionale, este foarte greu să ajungă cineva să joace la nivelul ăsta.

Eu pe Florinel Coman l-aş vedea la o echipă de locul zece în Spania. Şi Valencia cum e în momentul de faţă. Cred că la nivelul respectiv ar face faţă”, a spus Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

Despre Florinel Coman

În momentul de față, Florinel Coman este cotat la cinci milioane de euro de site-urilor de specialitate.

De când se află la gruparea roș-albastră, Florinel Coman a bifat 221 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 55 de ori și să ofere 60 de assist-uri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!