A fugit din Romania dupa ce sotia a fost UMILITA intr-un restaurant pentru ca era de culoare! Cel mai bun mijlocas din Liga I va juca in ROZ! Ce echipa l-a luat

Sambata 21 Iulie 2012, 13:00

	A fugit din Romania dupa ce sotia a fost UMILITA intr-un restaurant pentru ca era de culoare! Cel mai bun mijlocas din Liga I va juca in ROZ! Ce echipa l-a luat

A negociat cu Marseille, Hannover si Fulham, dar a ales o echipa cu un proiect de senzatie!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Djakaridja Kone n-a mai vrut sa auda de Dinamo si a semnat cu Evian, din prima liga franceza. Spune ca i s-a implinit un vis si ca viseaza sa ajunga in top cu noua lui echipa.

"Vreau sa incep sa joc din nou fotbal, asta e cel mai important. Le multumesc tuturor celor de aici pentru incredere. Ceea ce traiesc acum e un vis devenit realitate. Am vrut mereu sa joc in Franta, asta isi doreste orice fotbalist dintr-o fosta colonie.
Am vazut cateva meciuri de-ale lui Evian sezonul trecut, echipa e buna si vom progresa impreuna", a spus Kone, care abia asteapta sa debuteze la noul sau club.

Desi a fost asteptat 3 luni la negocieri de Dinamo, Kone nici n-a mai vrut sa auda de Romania. Nu i-a raspuns nici lui Andone, care il voia in Liga cu CFR, si a plecat in Franta! Inainte sa discute cu Evian, spunea ca e gata sa joace si in Ligue 2 numai sa nu se intoarca in Romania, unde sotia sa a fost discriminata rasial intr-un restaurant!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Djakaridja kone

Evian

BRAT