Cristiano Ronaldo Antonio Cassano Fotbal extern

„Retrage-te, gata!” Fostul jucător al lui Real Madrid, mesaj dur pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (37 ani) nu se află la cel mai bun start de sezon al carierei, prestațiile sale fiind departe de cele din sezoanele trecute. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 09:19
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 09:22

Superstarul portughez a pierdut „primul 11” la Manchester United, după ce a cerut conducerii să fie lăsat să plece, pentru a semna cu o echipă care concurează în UEFA Champions League. Cristiano Ronaldo are un singur gol marcat în acest sezon, după 8 meciuri jucate cu englezii și acela din penalty. 

De-a lungul timpului, fotbalistul a fost dur criticat de Antonio Cassano, care nu l-a menajat deloc în momentul în care a fost pus să îl compare cu Leo Messi. Fostul jucător al lui Real Madrid a vorbit din nou despre atacantul portughez, iar acum i-a transmis lui Cristiano Ronaldo că ar trebui să se retragă. 

Antonio Cassano îi cere retragrea lui Cristiano Ronaldo: „Dacă nu mai poți, încheie!” 

Fostul jucător a fost invitat în cadrul podcast-ului cântărețului Fedez, iar acolo a vorbit despre situația portughezului. 

„Chestiune de calitate și eleganță. Am un mare respect pentru Cristiano, însă ca fotbalist nu îmi place. Messi e ca Maradona și, când se vorbește despre sacrificii, trebuie să ne amintim că Leo a plecat din Argentina la 14 ani, depășind multe probleme fizice. A fost timp de 4 ani el singur, în Barcelona, și asta s-a întâmplat cu sacrificii. 

Un tip precum Cristiano trebuie să se iubească: dacă nu mai poți, trebuie să închei. E un cadou al tuturor sporturilor. A câștigat totul, a fost un fenomen, a câștigat foarte mulți bani și acum nu este titular la Manchester United. Retrage-te, gata”, a declarat Cassano în podcast-ul lui Fedez conform cotidianului as.com

Modifică setările cookies