GALERIE FOTO Zlatan Ibrahimovic Braveheart! Look nou pentru atacantul convocat la naționala Suediei la 41 de ani + ce recorduri va doborî

Zlatan Ibrahimovic Dino Zoff EURO 2024 Janne Andersson nationala Suediei Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Martie 2023, 08:36
Data actualizarii: Miercuri 22 Martie 2023, 11:52

Fotbalistul suedez face parte din lotul pentru meciurile din preliminariile Euro cu Belgia și Azerbaidjan.

La 41 de ani şi abia recuperat după o accidentare lungă la genunchi, Zlatan Ibrahimovic a fost convocat de selecţionerul Janne Andersson pentru meciurile de calificare la Euro 2024 împotriva Belgiei (24 martie) şi Azerbaidjanului (27 martie). 

El speră să poată juca la Campionatul European, chiar dacă va avea 42 de ani.

”La vârsta mea, nu ne putem gândi la „viitor”, dar ne gândim la „prezent”, chiar dacă eu sunt trecutul, prezentul şi viitorul”, a afirmat Ibrahimovic în stilul său caracteristic.

”Dacă mă simt bine şi sunt ales de antrenor, îl voi ajuta pe el, echipa şi ţara, şi voi da tot ce am mai bun”, a promis el.

Ce recorduri ar urma să doboare Zlatan Ibrahimovic

Dacă va intra pe teren cu Belgia sau Azerbaidjan, atacantul de la AC Milan ar deveni cel mai în vârstă jucător care a jucat într-un meci de calificare la Campionatul European şi ar dobori recordul stabilit de italianul Dino Zoff, informează news.ro.

Dacă va juca la CE din 2024, jucătorul din Malmö va stabili un nou record de longevitate, deţinut în prezent de legendarul portar ungur, Gabor Kiraly, care a jucat Euro 2016 după ce a împlinit 40 de ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!