Cristiano Ronaldo Constantin Budescu Manchester United Fotbal extern

„E vorba de nesimțire, și-au bătut joc de el”. Atacantul român care îi ia apărarea lui Cristiano Ronaldo

Lusitanul a părăsit-o pe Manchester United după interviul exploziv oferit jurnalistului Piers Morgan.

Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 17:41
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 17:40

Cristiano Ronaldo a avut reacții dure asupra conducerii de pe Old Trafford, a fostului interimar, Ralf Rangnick, și a actualului antrenor, Erik ten Hag, iar asta a determinat despărțirea sa de clubul care l-a format.

Atacantul român, Constantin Budescu, a vorbit despre episodul cu starul portughez, evidențiind faptul că oficialii „diavolilor roșii” și-au bătut joc de Cristiano Ronaldo, care a adunat peste 300 de apariții în tricoul clubului.


„Aveam două favorite la Campionatul Mondial, pe Argentina pentru că îmi place foarte mult de Messi şi Brazilia că au un lot extraordinar. Ronaldo a intrat în istorie şi aşa mai departe, chiar dacă cei de la Manchester şi-au bătut joc de el, pe nemeritate.

Am trăit şi pe la Astra (n.r. ceva asemănător), pe la mai multe echipe, dar nu vorbim de acelaşi nivel, dar să-i faci unui jucător care are atâtea trofee, goluri şi aşa mai departe, cred că este vorba de nesimţire, nu poţi să îi face aşa ceva. Spun asta cu toate că sunt fan Messi, nu sunt fan Ronaldo”, a spus Constantin Budescu, potrivit Orange Sport.

Fragmente din interviul acordat de Cristiano Ronaldo

... despre faptul că se simte trădat: „Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din cadrul clubului, din conducere. Mă simt trădat. (n.r - Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.”

...despre Ralf Rangnick: „Cum un club precum Manchester United, după ce l-a avut pe Sir Alex Ferguson, îl aducă pe Ralf Rangnick? Nu numai eu am fost surprins, ci toată lumea. Nimeni nu a înțeles. Acest om nu e nici măcar antrenor, deci cum să fie șeful lui Manchester United? Nu auzisem niciodată de el.”

...despre Erik ten Hag: "Nu am respect față de el pentru că nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine".

..despre criticile lui Wayne Rooney: "Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el... ceea ce e adevărat"

...despre lipsa de progres din cadrul clubului: "Progresul a fost zero! De când a plecat Sir Alex, nu am văzut nicio evoluție. Nimic nu s-a schimbat. Nici condițiile de antrenament, nici piscina, nici sala de forță, nici bucătăria, nici bucătarii, nici tehnologia.

...despre problemele din club: "Cred că fanii trebuie să știe adevărul. Vreau ce e mai bun pentru acest club. De aceea am venit la Manchester United, dar sunt niște lucruri în cadrul clubului care nu ne ajută să ajungem la nivelul lui City, Liverpool saua chiar Arsenal, acum. Un club de o asemenea dimensiune trebuie să fie în top 3, în opinia mea. Iubesc Manchester United, iubesc fanii, mereu sut alături de mine. Dar dacă vor ca lucrurile să meargă diferit, trebuie schimbate multe, foarte multe lucruri".

...despre Sir Alex Ferguson: "Știe mai bine decât orice că acest club nu este pe drumul care trebuie și pe cel care merită să fie. Știe și el, știe toată lumea. Cei care nu văd asta, nu vor să vadă, sunt orbi".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!