Tara Galilor Gareth Bale Rob Page CM 2022

"Te retragi?". Răspunsul lui Gareth Bale, după ce a fost eliminat de la Cupa Mondială

Țara Galilor a fost eliminată de la Cupa Mondială, după ce a obținut un singur punct într-o grupă din care au mai făcut parte SUA, Iran și Anglia.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 17:34
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 17:33

Gareth Bale (33 de ani), căpitanul galezilor, și-a îndeplnit visul de a juca la Cupa Mondială și chiar de a marca, iar înaintea turneului final au existat speculații potrivit cărora fostul star de la Tottenham sau Real Madrid ar intenționa să se retragă ulterior.

Gareth Bale nu plănuiește să se retragă de la naționala Țării Galilor

Întrebat dacă plănuiește să se retragă de la națională, Bale a negat, dând de înțeles că este gata să joace pentru Țara Galilor și anul viitor, în calificările pentru EURO 2024.

"Voi continua cât de mult voi putea. O vom lua de la capăt, va începe o nouă campanie de calificare în luna martie", a spus Bale, citat de The Athletic.

Întrebat dacă va fi și el implicat în preliminariile EURO 2024, Bale a răspuns scurt: "Sper!".

De asemenea, inclusiv selecționerul Țării Galilor a avut vești bune pentru fanii naționalei: "Nu cred că a fost ultima oară când l-ați văzut pe Bale în tricoul naționalei. Încep alte meciuri în martie pentru preliminariile EURO 2024", a spus Rob Page.

  • În preliminariile EURO 2024, Țara Galilor a fost repartizată în grupa D alături de Turcia, Croația, Armenia și Letonia.

Cu 41 de goluri și 111 meciuri, Bale este jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate și cele mai multe goluri marcate pentru Țara Galilor.

În luna iulie a acestui an, Gareth Bale a părăsit-o definitiv pe Real Madrid după opt ani și a semnat cu formația Los Angeles FC, din MLS, cu care mai are contract până în vara anului viitor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!