Argentina Leo Messi lionel scaloni Fotbal extern

„E ca Rafa Nadal!” Selecționerul Argentinei, la picioarele lui Messi după cele cinci goluri înscrise cu Estonia

Argentina a disputat un meci amical cu naționala Estoniei pentru a se pregăti cât mai bine pentru Campionatul Mondial din Qatar. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 09:18
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 09:19

Naționala albiceleste s-a impus cu 5-0 în amicalul cu Estonia, toate golurile fiind marcate de Leo Messi. Victoria clară a venit după ce Argentina a câștigat 'Finalissima' în fața Campioanei Europene, Italia, 3-0. Astfel, naționala lui Messi rămâne neînvinsă de 33 de meciuri. 

Lionel Scaloni, fără cuvinte după demonstrația de forță a lui Messi 

Selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, a vorbit la conferința de presă de la finalul partidei cu Estonia, iar când a fost întrebat despre prestația incredibilă a lui Leo Messi, cu greu și-a găsit cuvintele. Scaloni și-a arătat admirația pe care o are față de căpitanul naționalei sale și de modul în care se dedică în momentul în care îmbracă tricoul albiceleste. 

„Nu mai știu ce să spun despre Messi, este extrem de dificil. E ca Rafa Nadal, ce să spui? Nu îți rămân cuvinte pentru a-l descrie. Tot ceea ce oferă este unic și e o plăcere să îl am în acest grup, să îl antrenez, comportamentul său și cum se dedică pentru acest. Am doar cuvinte de recunoștință pentru el. 

Nu cred că e doar patrimoniul Argentinei, ci al întregii lumi. În ziua în care nu va mai juca îi vom simți lipsa, așa că să sperăm că va continua să joace și ca toată lumea să se bucure și să îl protejeze, e o plăcere să îl vedem”, a declarat Lionel Scaloni la conferința de presă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies