Luis Suarez Brazilia Campionatul Mondial Neymar Fotbal extern

„Brazilia trebuie să facă cu el ce a făcut Argentina cu Messi pentru a câștiga Mondialul!” Luis Suarez a numit 'jucătorul cheie' care poate decide titlul 

Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar, impunându-se la loviturile de departajare în fața Franței. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 05 Martie 2023, 17:33
Data actualizarii: Duminica 05 Martie 2023, 17:35

Astfel, Leo Messi (35 ani) și-a îndeplinit visul, care a fost și cel mai mare obiectiv al carierei sale, câștigarea titlului mondial, după o prestație spectaculoasă pe parcursul întregului turneu. Înainte de startul turneului, Brazilia era principala favorită, urmată de Franța. 

Naționala lui Tite a fost însă eliminată în sferturi, după un parcurs impresionant până la meciul cu Croația. Înainte de turneu, Neymar lăsa de înțeles că plănuiește să se retragă de la naționlă după încheierea Mondialului. Starul lui PSG este unul dintre cei mai criticați jucători din cauza stilului său de viață, dar și din cauza accidentărilor repetate. 

Luis Suarez știe cum poate câștiga Brazilia Mondialul 

Luis Suarez (36 ani), fostul coechipier al lui Neymar de la FC Barcelona, a vorbit despre declarațiile brazilianului în care sugera că, epuizat psihic, ia în calcul retragerea de la națională. Uruguayanul a fost întrebat într-un interviu dacă a vorbit cu Neymar despre viitorul său. 

Atacantul a dezvăluit că nu a discutat cu brazilianul despre asta, însă a precizat care ar fi „cheia” pentru ca Brazilia să câștige Mondialul următor. 

„Cred că va juca și următorul Mondial. Nu am vorbit cu el, însă părerea mea e că trebuie să profiți cât poți și să încerci, nu pierzi absolut nimic dacă încerci. Îl vedem pe Messi care la 35 de ani a încercat și a primit ce și-a dorit. 

Brazilia, dacă vrea să fie campioană mondială în următoarea ediție trebuie să facă ce a făcut Argentina cu Messi: să pună zece jucători care aleargă și lucrează pentru Neymar. Asta a făcut Argentina. Difernța, tehnica, mentalitatea, starurile deja o au, Messi e un star, cel mai bun din lume, și a câștigat cu diferența pe care a făcut-o la detalii. 

Astfel de lucruri le întâlnești la jucători unici, iar Neymar are aceste calități. Dacă Brazilia îl înconjoară cu zece jucători care aleargă și muncesc, pentru că Neymar va avea 34 de ani, ar putea face perfect asta. Asta poate face Brazilia, să pună jucătorii să muncească pentru Neymar dacă vor să câștige Cupa Mondială. E dificil? Da, e greu, dar trebuie să muncești pentru asta”, a declarat Luis Suarez conform Placar

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!