VIDEO EXCLUSIV „Au aruncat cu portocale, cu banane!” Duckadam a dezvăluit chinul prin care a trecut în finala de la Sevilla

Duckadam și-a luat adio de la manușile cu care a reușit minunea de la Sevilla! Legenda Stelei este de părere că ar fi nevoie de o investiție uriașă ca o echipă din România să repete performanța.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 20:24
Data actualizarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 20:26

Mănușile cu care Duckadam a apărat la Sevilla au fost expuse timp de 5 luni la muzeul fotbalului din București. Acum ele se vor întoarce în Canada la omul care le-a cumpărat de la Duckadam.

Eroul de la Sevilla a dat autografe la despărțirea de ele și și-a amintit de cum i-au făcut fanii viața grea în finala cu Barcelona.

„Să te șicaneze, au aruncat cu portocale, cu banane. Eu tot le strângeam și le puneam lângă bară, zic la final, le iau și le duc în cabină”, a povestit Duckadam.

Finala de la Sevillla s-a jucat imediat după accidentul nuclear de la Cernobîl.

„Ni s-a atras atenția portarilor să încercam să nu prindem mingea la piept. Mingea învârtindu-se în iarbă adună foarte multe radiații”, a susținut Duckadam.

Helmut Duckadam știe cum o echipă poate egala performanța din 1986: „Să bage un miliard de euro”, a spus nonșalant Duckadam.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!