Xavi, pus la zid din cauza situației lui Robert Lewandowski: "Echipa nu l-a ajutat"

Robert Lewandowski Polonia xavi Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 23:11
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 23:19

FC Barcelona încheie un sezon în care nu a reușit să cucerească vreun trofeu.

Robert Lewandowski a marcat 25 de goluri, cele mai puține în ultimele zece sezoane, iar Michal Probierz consideră că forma slabă a atacantului polonez are legătură și cu Xavi, care l-a schimbat în numeroase partide.

"Barca nu l-a ajutat pe Lewandowski. Deseori s-a aflat în poziție de a marca, dar mingea nu a ajuns la el. 

Robert este marcatorul de top al Barcelonei și trebuie spus că echipa nu l-a ajutat. În ultimul meci (n.r. - cu Rayo), a primit mingea și a marcat un gol foarte frumos. 

Barca s-a aflat într-o formă dezastruoasă și Robert a fost jucătorul care a încercat să ridice echipa, dar a fost un moment în care a ieșit din lupta pentru titluri și moralul a scăzut", a declarat selecționerul Poloniei, potrivit sport.es

Robert Lewandowski: ”Mă simt bine fizic”

Chiar dacă zvonurile cu privire la un transfer s-au intesificat în ultima perioadă, Robert Lewandowski spune că nu are de gând să plece de la Barcelona înainte de finalul contractului său.

Polonezul se simte în continuare foarte bine din punct de vedere fizic și are de gând să-și ducă înțelegerea (valabilă până în 2026) la bun sfârșit.

"Să plec de la Barcelona în vară pentru mine nu e posibil, iese din discuții. Mă simt bine fizic și cred că așa va fi în următorii doi ani. Când nu mai sunt la un nivel bun fizic, voi începe să mă gândesc", a spus Lewandowski.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!