VIDEO Adriano, cu ochii in lacrimi! Flamengo, campioana! O banda de hoti a furat 4 milioane de euro!

Autor: Sport.ro
Luni 07 Decembrie 2009, 19:24

Sarbatorirea castigarii titlului in Brazilia de catre Flamengo a fost fructificata, duminica, de o banda de hoti, care a profitat de zgomotul facut de fanii din Rio de Janeiro pentru a fura peste patru milioane de euro de la o companie de transport de valori, informeaza presa locala.

Hotii au inchiriat de mai multe luni o casa in apropierea companiei si chiar au pus in fata ei un brad de Craciun pentru a inlatura suspiciunile, iar in tot acest timp au sapat un tunel de 100 de metri lungime ce a dus la camera securizata a companiei, informeaza mai multe site-uri de stiri din Brazilia.

"Nu am vazut pe nimeni. Stiam doar ca cineva traieste aici, pentru ca din cand in cand masina nu era in fata casei", a precizat un vecin pentru globo.com.

Hotii au asteptat pana cand toti fanii cariocas au inceput celebrarea primului titlu cucerit de Flamengo dupa 17 ani, obtinut, duminica, in urma victoriei cu Gremio (2-1), pentru a intra in aceasta camera securizata in conditii de siguranta.

Unul din oamenii de paza ai cladirii Vila Jaguara, in care se afla compania pradata de hoti, a povestit ca a auzit zgomote, dar a crezut ca sunt de la petardele si artificiile folosite de suporteri in tot orasul.

Politia nu a mai gasit decat cativa saci aruncati pe jos si cateva bancnote din cei aproape 11 milioane de reali (peste 4 milioane de euro) furati, o harta a tunelului si pereti proaspat refacuti pentru a ascunde orice eventualele amprente digitale, adauga site-ul grupului media Globo.

Flamengo din Rio de Janeiro a castigat, duminica seara, campionatul Braziliei dupa 17 ani, datorita victoriei cu scorul de 2-1, in fata echipei Gremio Porto Alegre, in etapa a 38-a.

Echipa antrenata de Jorge Luis Andrade da Silva a obtinut al saselea titlu, dupa cele obtinute in 1980, 1982, 1983, 1987 si 1992.

Flamengo, care a preluat sefia clasamentului in penultima etapa, a incheiat campionatul cu 67 de puncte, urmata de Internacional (65 puncte), San Paulo (65 puncte), Cruzeiro (62 puncte) si Palmeiras (62 puncte).

 La finalul partidei, Adriano a declarat ca nu stie daca va mai ramane la Flamengo. "Am oferte din toate colturile lumii, mi-e greu sa decid. Deocamdata ma bucur pentru aceasta performanta" a declarat fostul atacant al lui Inter.

VIDEO Nebunie la Rio!

FULLSCREEN
Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT