Alibec Denis Alibec hoti Marius Sumudica Turcia Stranieri

Noi detalii despre atacul asupra lui Alibec! Hotii i-au aruncat o bicicleta peste picioare, imediat dupa ce fusese operat

Fost antrenor al atacantului la Astra, Marius Sumudica a povestit un episod incredibil trait de Alibec.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 25 Mai 2021, 09:20
Data actualizarii: Marti 25 Mai 2021, 09:50

09:30 Atacantul ar fi fost atacat la 300 de metri de hotelul din Barcelona in care era cazat, anunta Gazeta Sporturilor. Trei barbati l-au asaltat, iar unul dintre ei a aruncat cu o bicicleta peste picioarele jucatorului pentru a-l imobiliza. 

Un altul a incercat sa ii fure ceasul si i-a rupt bratara, insa nu a putut sa ii ia accesoriul. De teama sa nu pateasca ceva mai grav, Alibec a inceput sa fuga, in ciuda faptului ca aceasta era una dintre contraindicatiile medicului. In urma efortului, operatia a plesnit, provocandu-i hemoragie. 

  • Alibec, pradat de hoti in Turcia! Poveste incredibila relatata de Marius Sumudica! A facut ruptura din cauza asta!


Sumudica are o relatie apropiata cu Denis Alibec, dupa ce au castigat impreuna campionatul la Astra in urma cu ceva timp, iar antrenorul a povestit o intamplare halucinanta care i s-a intamplat jucatorului roman in acest sezon. Romanul de la Kayserispor s-a trezit cu hotii in plina strada si a fost nevoit sa fuga, iar din cauza aceasta i-a recidivat accidentarea de la care se recupera in acel moment.

"Denis, cand era in vana in Turcia si isi revenise si marcase vreo doua jocuri la rand, a avut ghinionul sa faca o ruptura, a trebuit sa se opereze si, ca sa vezi cum e soarta asta, ma intalnesc cu el la jocul cu Kayseri si imi spune: «Domn’ profesor, sa iti spun ce am patit!». Iesise de doua zile din operatie, era in recuperare, fiindca acolo faci recuperare vreo 6-7 zile.

Se operase in Spania si zice: 'Cand am iesit odata de acolo…', l-au urmarit niste hoti sau nici nu stiu cum sa ii numesc si au vrut sa ii fure ceasul si saracul ca sa fuga… El nu avea voie sa faca efort si a trebuit sa fuga sa ajunga intr-o zona mai populata si i-a recidivat acea problema. Ca sa vezi ce ghinion! Si a pierdut sezonul.

Acum, era bine si cu acest presezon in care se va pregati va intra in paine si sunt sigur ca va fi unul dintre cei mai buni atacanti din Turcia, pentru ca are calitate. Mi-a povestit ce s-a intamplat. L-au vazut, avea un ceas mai de valoare, au vrut sa il deposedeze de ceas. In prima instanta, uiti de ceea ce se intampla, vrei sa fugi si el nu avea voie sa faca efort", a povestit Marius Sumudica, la Prosport.

Modifică setările cookies