Fotbal extern

Veste teribila pentru Messi: fratele sau risca sa fie arestat in Argentina, dupa ce a fost acuzat de posesie ilegala de arma si ultraj

Fratele lui Leo Messi are probleme grave cu legea. Acesta ar putea ajunge la inchisoare in Argentina.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Octombrie 2015, 14:53
Data actualizarii: Luni 05 Octombrie 2015, 15:00

Nu doar Leo Messi are probleme cu legea ci si fratele sau, Matias. Mai grav este ca acesta din urma ar putea ajunge in spatele gratiilor ori ar putea servi timp in folosul comunitatii in urma unei infractiuni ce putea duce la evenimente imprevizibile ori violente.

Daca Leo Messi a avut in ultimii ani ceva probleme cu plata impozitelor, fratele sau este anchetat pentru posesie ilegala de arme de foc, anunta postul argentinian Cadena 3.

Potrivit presei din Argentina, fratele mai mare al lui Lionel Messi a fost oprit de o patrula de Politie in orasul Rosario si supus unei perchezitii. La perchezitie, asupra acestuia s-a gasit un pistol de mare calibru, pentru care acesta nu avea niciun act ori permis.

Matias Messi a incercat chiar sa fuga de la locul faptei si a fost implicat intr-o incaierare cu un politist, dar in cele din urma a fost incatusat si dus la sectie.

Matias Messi risca acum sa ajunga in fata unui judecator.

Modifică setările cookies