Liverpool Stadion Steaua Fotbal extern

Valoreaza mai mult ca si un stadion nou din Romania! Baza de antrenament in care Liverpool s-a mutat depaseste orice imaginatie! 

Patronii americani de la Liverpool continua investiile uriase de la echipa. 
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Noiembrie 2020, 14:49
Data actualizarii: Miercuri 18 Noiembrie 2020, 14:53

Liverpool tocmai s-a mutat intr-una din cele mai moderne baze antrenament din lume. Echipa lui Jurgen Klopp a parasit vechea baza de la Melwood acolo unde clubul se antrena de mai bine de 70 de ani. Liverpool s-a mutat in complexul de la Kirkby, acolo unde investitiile au fost de peste 60 de milioane de euro. 

O suma imensa avand in vedere ca este vorba doar de o baza de antrenament. Daca luam in parte fiecare stadion pe care Romania l-a avut de facut pentru Euro 2020, doar Arena Steaua depaseste suma de 60 de milioane de euro (investitiile ajungand la 94,6 milioane de euro). Pentru Arcul de Triumf si Giulesti, s-au investit 36,9 milioane, respectiv 39,4 milioane de euro. 

La inaugurare, Liverpool a chemat la noul sediu absolut toti fotbalistii, indiferent ca vorbim de juniori sau seniori. Echipa lui Jurgen Klopp este pe locul al doilea in Premier League, cu 17 puncte acumulate, la un singur punct de liderul Leicester.

Mai jos aveti imagini cu baza ultramoderna a lui Liverpool: 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies