"Va juca din nou fotbal". Veste incredibila data de tatal unuia dintre supravietuitorii lui Chapecoense. Ceilalti doi colegi ai sai sunt intr-o stare mult mai grava

Autor: Sport.ro
Vineri 02 Decembrie 2016, 18:50

	"Va juca din nou fotbal". Veste incredibila data de tatal unuia dintre supravietuitorii lui Chapecoense. Ceilalti doi colegi ai sai sunt intr-o stare mult mai grava

Ora Exacta in Sport, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 10:45, si in weekend de la 16:00

Fundasul Zampiero Neto, unul dintre cei trei fotbalisti care au supravietuit accidentului aviatic din Columbia, in care a fost implicata echipa Chapecoense, a fost operat la picior si se simte mai bine, tatal sau anuntand ca acesta va putea juca din nou fotbal.

Doctorii i-au instiintat pe parintii lui Neto ca acesta se va recupera complet, singura necunoscuta fiind legata de motivatia pe care acesta o va mai avea sa joace fotbal.

Conform cotidianului spaniol AS, si Alan Ruschel se simte mai bine si nu are probleme grave la picioare. Totusi, acesta va mai suferi niste interventii la coloana si sansele ca el sa mai joace fotbal sunt mici.

Celalalt fotbalist care a scapat cu viata, portarul Jackson Follmann, a ramas, din nefericire, fara un picior.

"Va anunt cu multa fericire ca fiul meu este tot mai bun pe zi ce trece. Tocmai s-a incheiat operatia la picior si medicii sustin ca va putea juca fotbal din nou. Va multumesc pentru gandurile bune si asteptam sa fie alaturi de noi cat mai repede", a scris Helam Marinho, tatal jucatorului, pe Facebook.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Proteste față de arestarea lui Navalnîi pe tot teritoriul Rusiei. Peste 2.500 de persoane au fost reținute
BRAT

Modifică setările cookies