Tadjikistan Belarus coronavirus Fotbal extern

Unul din cele 5 campionate in care se juca fotbal se intrerupe in sfarsit! Decizia luata foarte tarziu de oficiali

Erau cinci campionate in lume in care inca se juca fotbal, insa una dintre tari a decis sa intrerupa si ea activitatea.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Aprilie 2020, 15:59
Data actualizarii: Duminica 26 Aprilie 2020, 16:11

Competitia fotbalistica din Tadjikistan a inceput pe 4 aprilie, dar va fi oprita cel putin pana pe 10 mai, din cauza riscului de infectare cu COVID-19.

Tadjikistan, una din putinele tari din lume in care s-a mentinut sezonul de fotbal, a anuntat astazi ca isi va suspenda meciurile pe fondul temerilor legate de pandemia de coronavirus. Meciurile de azi continua sa se dispute, inainte ca liga sa fie intrerupta, potrivit unui comunicat al Federatiei de fotbal din aceasta tara.

Sezonul incepuse fara spectatori, iar Federatia sustine pe deplin hotararea Guvernului de a suspenda meciurile. Autoritatile din Tadjikistan, potrivit carora nu s-a inregistrat nici un caz de infectare cu noul virus in tara, au decis suspendarea tuturor evenimentelor sportive, cat si luarea altor masuri.

Asadar, Belarus, Burundi, Nicaragua si Taiwan raman singurele tari unde continua sa se joace fotbal. Belarus este singura tara europeana in aceasta situatie.

Campionatele mari sunt in asteptarea reluarii fotbalului, iar jucatorii se antreneaza momentan de acasa pentru a ramane in forma.

Modifică setările cookies