Paris Saint Germain kylian mbappe Leonardo Real Madrid Fotbal extern

Un nou atac al PSG-ului: „Nu suntem mulțumiți de comportamentul Realului!” Răspuns în cazul lui Mbappe: „Nu văd de ce ar pleca”

Real Madrid a încercat să îl transfere pe Kylian Mbappe în ultimele zile ale perioadei de mercato. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 13:15
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 13:16

Madrilenii au vrut să profite de dorința acestuia de a pleca și refuzul de a-și prelungi contractul, care expiră în sezonul următor, și au făcut o ofertă oficială către Paris Saint-Germain, care însă a fost refuzată. În ultima zi, s-a scris că au existat trei oferte din partea conducătorilor de pe Bernabeu, ultima dintre ele ridicându-se la 220 de milioane de euro. 

Directorul sportiv al clubului din Paris, Leonardo, a vorbit pentru Canal + despre interesul manifestat al madrilenilor pentru atacantul francez, criticând din nou modul în care aceștia s-au comportat în încercarea de a-l transfera. 

  • Kylian Mbappe

„Nu suntem mulțumiți de comportament!” 

Brazilianul a dezvăluit și faptul că ultima ofertă care s-a vehiculat nu a fost primită de șefii de pe Parc des Princes. 

„Faptul că a rămas e singurul lucru care s-a întâmplat. Nu ne-am gândit niciodată să facem toate aceste lucruri fără Kylian. Cunoașteți istoria. Nu suntem fericiți cu comportamentul lui Real Madrid. 

Să ajungi în ultima săptămână de transferuri și să inițiezi negocieri pentru unul dintre cei mai mari jucători din lume...Am fost clari că oferta pe care au făcut-o nu a fost suficientă din punctul nostru de vedere, era mai puțin decât suma pe care am plătit-o pentru el. Cât despre ulltima ofertă despre care s-a vorbit, nu a ajuns niciodată la noi”, a dezvăluit Leonardo. 

„El este diferența dintre superficial și profund!” 

Campionul mondial a rămas însă la Paris Saint-Germain, dar plănuiește să plece la finalul sezonului, atunci când va rămâne liber de contract, după cum le-ar fi mărturisit colegilor ei.

Cu toate astea, Leonardo mărturisește că el crede că PSG îi poate prelungi contractul atacantului: „Mbappe reprezintă diferența dintre superficial și profund. Nu văd de ce Kylian ar trebui să plece la finalul acestui sezon. Relația lui cu PSG este profundă. Nu ne gândim la altceva. Nu cred că cineva de aici vede viitorul fără el”, a concluzionat oficialul clubului citat de Mundo Deportivo

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies