Un fotbalist din naționala Ungariei trecut și pe la Bordeaux a încetat din viață! ”De ce ai făcut asta?”

Miklos Lendvai Anita Gorbicz Bordeaux Nationala Ungariei Otto Vincze Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 10:10
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 10:11

Miklos Lendvai avea 23 de selecții la reprezentativa maghiară și mai evoluase la Ferencvaros și Charleroi, printre altele.

Nemzeti Sport anunță că internaționalul maghiar Miklos Lendvai (47 de ani, 23 de selecții între 1996 și 2004) a încetat din viață luni dimineața.

Fostă mare speranță a fotbalului din Ungaria, titular la 16 ani în prima ligă la Zalaegerszegi TE și transferat apoi la Bordeaux în Franța, Lendvai a evoluat pe postul de mijlocaș defensiv și a mai fost legitimat, de-a lungul carierei, la Lugano (Elveția), Ferencvaros Budapesta, Germinal Beerschot sau Charleroi (Belgia).

Mesajul colegului Otto Vincze, soțul celebrei handbaliste Anita Gorbicz

Devenit antrenor după retragerea din cariera de jucător, el s-a retras definitiv din fotbal în ultimii ani, când a devenit directorul unei companii de construcții.

”Miki, de ce ai făcut asta? Întotdeauna ai arătat că ești un om puternic... Ne știm de la 12 ani, ai fost mereu colegul meu de cameră.

Ai fost un luptător, inima mea este frântă astăzi”, a postat pe Instagram fostul coleg al lui Lendvai, Otto Vincze, cel care este soțul celebrei handbaliste Anita Gorbicz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VinczeO (@vinczeo7)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!