Un fost star de la Barcelona traieste COSMARUL VIETII! Accidentare teribila suferita in ultimul meci: adversarul i-a gaurit piciorul!

Giovani dos Santos Barcelona Club America Tottenham Fotbal extern Un fost star de la Barcelona traieste COSMARUL VIETII! Accidentare teribila suferita in ultimul meci: adversarul i-a gaurit piciorul!
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Septembrie 2019, 10:38
Data actualizarii: Luni 30 Septembrie 2019, 11:16

Un fost jucator de la Barcelona a suferit o accidentare teribila.

Giovani dos Santos, fost jucator al celor de la Barcelona si Tottenham, care in acest moment joaca pentru Club America din Mexic, a suferit o accidentare ingrozitoare in meciul de campionat impotriva celor de la Guadalajara. Fostul atacant al Barcelonei a fost bagat direct in spital dupa intrarea criminala a unui adversar. In minutul 42 al partidei, Antonio Briseno a avut o intrare teribila asupra lui Dos Santos, gaurindu-i piciorul.

  • Un fost STAR de la Barcelona traieste COSMARUL vietii! Accidentare teribila suferita intr-un meci! I-a iesit osul prin picior! VIDEO

Ulterior, jucatorul care i-a provocat accidentarea teribila lui Dos Santos si-a cerut scuze prin intermediul unui videoclip postat pe retelele de socializare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????? @oficialgio

A post shared by Antonio Briseño Vazquez (@pollobv) on

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!