ULTIMA ORA | Oferta SURPRIZA pentru Sumudica: fosta echipa a lui Mircea Lucescu il vrea din vara! Anuntul zilei in Turcia
Miercuri 11 Aprilie 2018, 13:24

ULTIMA ORA | Oferta SURPRIZA pentru Sumudica: fosta echipa a lui Mircea Lucescu il vrea din vara! Anuntul zilei in Turcia

Marius Sumudica ar putea pleca de la Kayserispor la finalul sezonului chiar daca turcii i-au prelungit contractul pe inca doua sezoane.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Marius Sumudica a declarat ca va pleca de la Kayseri daca echipa va termina campionatul mai jos de locul 8. Dincolo de aceasta declaratie, antrenorul roman s-ar putea gandi la o despartire avand in vedere ca are pe masa si o oferta tentanta.

Potrivit presei turce, Zenit Sankt-Petersburg il doreste pe tehnicianul in varsta de 47 de ani. Rusii pregatesc despartirea de Roberto Mancini, inlocuitorul lui Mircea Lucescu, si il vad pe Sumudica drept o solutie viabila pentru banca echipei din stagiunea urmatoare.

Sumudica a declarat ca a refuzat deja o oferta tentanta din zona Golfului in toamna anului trecut ceea ce inseamna ca o noua propunere venita mai ales din partea unui club european ar fi analizata cu mult mai multa atentie.

Cu sase etape inainte de final, Kayseri se afla pe locul 6 in Turcia, cu 41 de puncte. Fenerbahce este pe ultimul loc ce duce in Europa, cu 54 de puncte, insa echipa lui Sumudica poate prinde cupele europene daca termina pe locul 5 si daca una dintre Fernebahce, Besiktas sau Galatasaray castiga Cupa Turciei. Toti cei trei granzi sunt deja in semifinalele competitiei.3 comentarii
BRAT