Motivul pentru care Razvan Lucescu pleaca de la PAOK! Oferta URIASA primita de roman si prima reactie a clubului din Salonic

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Iunie 2019, 20:17

	Motivul pentru care Razvan Lucescu pleaca de la PAOK! Oferta URIASA primita de roman si prima reactie a clubului din Salonic

Razvan Lucescu se desparte de PAOK Salonic la scurt timp dupa ce a realizat o performanta istorica.

UPDATE Oficialii clubului elen au confirmat ca Razvan Lucescu nu mai este antrenorul gruparii din Salonic.

"PAOK este in cautarea unui antrenor", a declarat un oficial al celor de la PAOK pentru gazzetta.gr.


Presa elena a anuntat la unison in aceasta seara ca Razvan Lucescu nu mai este antrenorul grecilor. Romanul s-ar fi despartit de PAOK dupa o discutie aprinsa cu patronul Ivan Savvidis.

Potrivit jurnalistilor greci motivul ar fi reprezentat de o oferta de nerefuzat primita din zona Golfului. Clubul, al carui nume nu a fost inca dezvaluit de presa din Grecia, este dispus sa-i plateasca clauza de reziliere in valoare de 2 milioane de euro.

Razvan Lucescu ar fi primit o oferta de nerefuzat de la Al Hilal,  fosta echipa antrenata de Cosmin Olariu si la care a jucat Mirel Radoi.


Razvan Lucescu a castigat titlul cu PAOK dupa 34 de ani. E cel mai bun antrenori din istoria campionatului grec, locul 1 neinvins si cu cele mai multe victorii (26 in 30 de etape) si primul care reuseste eventul cu clubul din Salonic, intrat in istorie.

Economia României a scăzut în 2020 cu 3,9%, faţă de 2019. PIB-ul a crescut cu 4,8% în trimestrul IV 2020
BRAT

Modifică setările cookies