Ucraina a dat de pământ cu Moldova, înainte de meciul cu România de la EURO 2024

Ucraina EURO 2024 Moldova moldova - ucraina Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 20:59
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 21:00

Meciul dintre Moldova și Ucraina s-a încheiat cu scorul de 0-4.

Prima adversară a României de la EURO 2024 a dat recital pe stadionul ”Zimbru” din Chișinău. Roman Yaremchuk a înscris în poarta dinamovistului Dorian Răilean încă din minutul doi, cu un șut puternic din interiorul careului.

Ucraina a făcut spectacol înainte de EURO 2024

Ucraina a mărit avantajul chiar înainte de pauză prin Viktor Tsygankov, care a profitat de o neatenție în defensiva moldovenilor și l-a lăsat fără replică pe portarul de rezervă de la Dinamo.

În partea secundă, Artem Dovbyk a înscris cu un șut la colțul scurt în minutul 49, iar Georgiy Sudakov a fost cel care a închis tabela în minutul 54, după o fază de senzație reușită de echipa lui Sergiy Rebrov.

Ucraina va pleca în Germania pentru EURO 2024, acolo unde va întâlni România în primul meci, programat pe Allianz Arena din Munchen, luni, de la ora 16:00. Meciurile de la Campioantul European pot fi urmărite în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

Lotul Ucrainei pentru EURO 2024:

PORTARI: Georgiy Bushchan (Dynamo Kyiv), Andriy Lunin (Real Madrid), Anatoliy Trubin (Benfica)

FUNDAȘI: Valeriy Bondar (Shakhtar Donetsk), Yukhym Konoplia (Shakhtar Donetsk), Mykola Matviyenko (Shakhtar Donetsk), Bogdan Mykhaylichenko (Polissya Zhytomyr), Vitaliy Mykolenko (Everton), Oleksandr Svatok (Dnipro-1), Maksym Talovierov (LASK), Oleksandr Tymchyk (Dynamo Kyiv), Illia Zabarnyi (Bournemouth), Oleksandr Zinchenko (Arsenal)

MIJLOCAȘI: Volodymyr Brazhko (Dynamo Kyiv), Ruslan Malinovskyi (Genoa), Mykola Shaparenko (Dynamo Kyiv), Taras Stepanenko (Shakhtar Donetsk), Georgiy Sudakov (Shakhtar Donetsk), Serhiy Sydorchuk (Westerlo), Viktor Tsygankov (Girona), Andriy Yarmolenko (Dynamo Kyiv), Oleksandr Zubkov (Shakhtar Donetsk)

ATACANȚI: Artem Dovbyk (Girona), Mykhailo Mudryk (Chelsea), Vladyslav Vanat (Dynamo Kyiv), Roman Yaremchuk (Valencia)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!