Fotbal extern

"Am fost nevoit sa vand apa!" Dezvaluiri INCREDIBILE ale fotbalistului care a fost transferul verii la Napoli! E teribil ce isi aminteste din copilarie

Victor Osimhen (21 de ani) a fost cumparat de Napoli de la Lille, pentru suma de 70 de milioane de euro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Octombrie 2020, 16:03
Data actualizarii: Duminica 11 Octombrie 2020, 16:21

Nigerianul care castiga la Napoli in prezent 4,5 milioane de euro, a dezvaluit faptul ca in copilarie era nevoit sa vanda apa ca sa supravietuiasca. 

"Mi-am pierdut mama in octombrie, nici nu mai tin minte anul. Eram mic, iar la trei luni distanta, tatal meu si-a pierdut si el slujba. A fost foarte greu pentru familia noastra"

"Fratele meu vindea ziare de sport, sora mea portocale pe strada, iar eu sticle de apa in mijlocul traficului de pe strazile Lagosului. A trebuit sa supravietuim si asta ne-a unit. 

"Seara, toti puneam banii pe masa ca sa-i putem da sorei noastre mai mari pentru a face de mancare si a organiza totul", a declarat Victor Osimhen. 

Viata grea pe care nigerianul a dus-o, la motivat sa munceasca si mai mult pe terenul de fotbal. Acesta nu avea insa speranta ca va reusi vreodata sa ajunga la un club de anvergura lui Napoli. 

"Nu era nimic de care sa ma bucur si ma luptam sa supravietuiesc. Fotbalul a fost unica mea sansa de salvare. Daca cineva mi-ar fi spus ca o sa joc la Napoli i-as fi spus ca este imposibil. In momentul de fata, consider ca nimic nu este imposibil!"

Osimhen are 33 de goluri inainte sa ajunga la Napoli, pentru cluburile Wolfsburg, Charleroi, Lille. Atacantul are si 9 selectii la nationala Nigeriei unde a marcat de 4 ori. 

Modifică setările cookies