Traficantii i-au BLOCAT accesul in casa! Ce a patit Maradona dupa ce a ajuns la echipa lui El Chapo din Mexic. E pazit non stop!
Miercuri 12 Septembrie 2018, 14:17

Traficantii i-au BLOCAT accesul in casa! Ce a patit Maradona dupa ce a ajuns la echipa lui El Chapo din Mexic. E pazit non stop!

Maradona a devenit antrenor la echipa celor mai periculosi traficanti de droguri din Mexic. 

Maradona revine in fotbal ca antrenor, la Dorados, echipa sustinuta de cartelul Sinaloa, cel condus de faimosul El Chapo Guzman.

La prezentare, Maradona a vorbit despre problemele sale cu drogurile si a anuntat ca a trecut peste ele.

Mexicanii il platesc cu 150.000 de euro pe luna si are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Echipa din liga a doua nu a castigat niciun meci din primele 6 etape. "E ca si cum as avea un elefant pe umeri", a caracterizat Maradona situatia echipei. "O sa jucam ofensiv, nu ne place apararea, trebuie sa facem spectacol", a promis vedeta argentiniana.

Maradona a avut pretentii mari inainte sa semneze contractul. A cerut ca echipa sa calatoreasca doar cu un avion privat si nu cu curse de linie si autobuz, asa cum se intampla pana acum.

Clubul i-a daruit lui Maradona o ferma de lux in care sa stea, insa vecinii s-au opus ideii de a avea o celebritate langa ei si au blocat accesul camioanelor care aduceau mobila lui Maradona.

Dorados este un club situat langa orasul Culiacan, regiunea Sinaloa, locul celui mai periculos cartel de droguri din Mexic. Traficantii din zona nu au fost incantati de atentia atrasa de Maradona si nu sunt fericiti de presa care a inceput sa apara in zona.

Maradona e pazit in permanenta la hotelul in care sta in aceasta perioada si are un bodyguard care il urmareste peste tot. Argentinianul a semnat un contract pe 11 luni care se va prelungi automat daca va reusi promovarea in prima liga.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Ce s-a întâmplat cu asistaţii social după adoptarea "Legii anti-lene". "Eu nu prea pot, am mai multe"