Jose Mourinho Paul Pogba Fotbal extern

"Totul a început de la Jose Mourinho". Starul care îl acuză pe tehnicianul portughez că l-a băgat în depresie

Într-un interviu acordat pentru Le Figaro, Paul Pogba (29 de ani) a dezvăluit că nu știe care îi va fi viitorul din punct de vedere profesional.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 09:37
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 09:42

Contractul starului francez la Manchester United expiră la finalul acestui sezon, iar fotbalistul a declarat că nu poate garanta că va rămâne pe Old Trafford. 

"Trebuie să fiu sincer, nu sunt satisfăcut deloc de ultimele cinci sezoane. Anul acesta deja este mort, nu vom câștiga nimic din nou. Vreau să câștig trofee, cu Manchester sau cu altă echipă", a mărturisit acesta. 

Pogba a vorbit și despre problemele cu care s-a confruntat la nivel personal, explicând care au fost motivele pentru care a ajuns să sufere de depresie.   

"M-am confruntat cu depresia la nivel personal, dar nu am vorbit despre asta prea mult. Totul a început în perioada cu Mourinho, când era antrenor la Manchester United. Te întrebi dacă ești de vină, pentru că nu ai mai trăit așa ceva în viață. Câteodată nu știi despre ce este vorba. Pur și simplu te face să te izolezi, să fi singur, iar acele semne sunt de netăgăduit.

Dacă câștigi mulți bani, trebuie să fi mereu fericit? Nu este chiar așa. Nu suntem supereroi, suntem ființe umane", a declarat Paul Pogba pentru Le Figaro. 

Interes din partea echipelor importante din Europa
 

”Diavolii roșii” îl vor pierde gratis, în vară, pe Paul Pogba, cel mai scump transfer din istoria clubului. Francezul s-a săturat de criza de performanțe de la echipă și vrea o nouă experiență.

Chiar dacă nu mai este la cel mai înalt nivel, Paul Pogba rămâne unul dintre cei mai importanți jucători din lume. FC Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, Juventus sau PSG sunt pe urmele lui.

În 2016, United plătea 100 de milioane de euro pentru el, fiind cel mai scump transfer din lume la acel moment și cea mai scumpă achiziție din istoria echipei de pe Old Trafford. El și-a făcut junioratul la United, dar a plecat gratis la Juventus în 2012.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!