Anglia

United îl 'blindează' pe Pogba pentru a semna! Oferta prin care îl transformă în cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League

Paul Pogba (28 ani) poate pleca de la Manchester United în vară, atunci când îi expiră contractul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 15:46
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 15:48

„Diavolii roșii” au alte planuri cu mijlocașul francez, pe care vor să îl țină la echipă, iar pentru asta i-au făcut o ofertă colosală, prin care poate deveni cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League. 

Salariu imens pentru Pogba pentru a rămâne la United

Conform celor de la Mail Sport, Manchester United i-a făcut lui Pogba o ofertă prin care ar urma să încaseze 600 000 de euro lunar, adică peste 31 de milioane de euro anual. Gruparea de pe Old Trafford pare decisă să îl păstreze, în ciuda faptului că fotbalistul nu pare dornic să mai rămână. 

Numele lui Pogba a fost asociat cu nume importante din Europa ca posibile destinații, printre care Paris Saint-Germain sau chiar și fostul său club, Juventus. 

Transferat în 2016 de la Juventus, în schimbul sumei de 105 milioane de euro, Pogba nu a reușit să devină jucătorul decisiv de care „diavolii roșii” aveau nevoie, remarcându-se prin gesturile sfidătoare și personalitatea puternică pe care a arătat-o în teren. Francezul nu a jucat încă sub comanda lui Ralf Rangnick, fiind indisponibil din cauza unei accidentări, încă din luna octombrie. 

13 meciuri a jucat Pogba în tricoul lui United, în toate competițiile până acum și are 7 assist-uri. În total, francezul a strâns 219 meciuri pentru United, 38 de goluri și 49 de pase de gol. 

Modifică setările cookies