TOP 100 fotbalisti in 2015! Messi, REGELE PLANETEI cu 74% din voturi! Cum arata topul la care a votat si Emanuel Rosu de la Sport.ro

Autor: Sport.ro
Joi 24 Decembrie 2015, 18:39

	TOP 100 fotbalisti in 2015! Messi, REGELE PLANETEI cu 74% din voturi! Cum arata topul la care a votat si Emanuel Rosu de la Sport.ro

Sport.ro a votat in celebrul top alcatuit in fiecare an de ziarul Guardian din Marea Britanie, alaturi de Gica Hagi. 

Ca in fiecare an, Guardian publica o lista cu cei mai buni 100 de jucatori din lume. O echipa de 123 de judecatori din 49 de tari au votat pentru celebrul ziar britanic, iar alti 16 fosti mari jucatori intre care si Hagi au votat si ei. 

Nume precum Zico, Javier Zanetti, Gica Hagi, Paolo di Canio si Quinton Fortune s-au implicat in alcatuirea celebrului top realizat de Guardian anul acesta. Pentru Romania au votat jurnalistul Emanuel Rosu de la Sport.ro si Ovidiu Ioanitoaia, directorul Gazetei Sporturilor. 

 

Messi, cel mai bun din 2015!


Messi a fost ales numarul 1 si in 2015, dupa ce anul trecut se clasase pe locul 2. Victoria lui Messi a fost zdrobitoare. A primit 74% din voturile judecatorilor. Castigatorul de anul trecut, Cristiano Ronaldo s-a clasat pe locul 2 in topul Guardian, in timp ce Neymar a prins podiumul. Cei trei sunt finalisti si in cursa pentru Balonul de Aur in acest sezon. 

Suprematia Barcelonei in Europa e recunoscuta prin clasarea lui Suarez pe locul 4, in timp ce top 10 e completat de Lewandowski si Muller de la Bayern, Zlatan Ibrahimovic, Manuel Neuer, Sergio Aguero si Alexis Sanchez. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Criza din industria auto se adâncește. Dacia își oprește din nou activitatea
BRAT

Modifică setările cookies