soimii pancota guardian Liga 2

FENOMENUL Soimii Pancota, singura echipa din Europa cu 62 de goluri primite in 7 meciuri, a aparut in Guardian! De ce se amuza jurnalistii britanici

De cand a inceput acest sezon din Liga a II-a, Soimii Pancota s-a straduit mai mult sa-si adune 11 jucatori pentru meciuri, decat sa le si joace.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Septembrie 2016, 18:20
Data actualizarii: Duminica 18 Septembrie 2016, 18:23

Acestia au "reusit" recordul negativ sa incaseze 62 de goluri in 7 meciuri din Liga a II-a, devenind echipa care primeste cele mai multe goluri in Europa in acest start de sezon.

Jurnalistul britanic David Hills, realizatorul rubricii saptamanale din Guardian, Said & Done, in care sunt povestite cele mai ciudate / trasnite / amuzante episoade ale saptamanii in fotbal, a inclus su povestea celor de la Soimii in articolul sau din acest weekend.

"Romania, 7 septembrie. Pancota, echipa de Liga a II-a, i-a adus pe antrenorii italieni Giancarlo Oddi si Fauso Salfa sa salveze situatia, dupa ce au reusit un golaveraj de 1-56 in 6 meciuri. 14 septembrie. Oddi si Salfa au declarat ca ei au venit numai in vizita si vor pleca acasa. Presa locala a scris: "Au venit, au vazut, au plecat"", noteaza David Hills.

Modifică setările cookies