Thomas Tuchel recunoaște: probleme serioase pentru Chelsea, unde patron este rusul Roman Abramovici

Roman Abramovici Chelsea Thomas Tuchel Fotbal extern Roman Abramovici
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 12:41
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 12:50

Chelsea are probleme serioase, după ce Occidentul a impus o serie de sancțiuni severe la adresa oligarhilor ruși, în urma invaziei ruse în Ucraina.

Autorităţile britanice au anunţat mai multe sancţiuni care vizează oameni de afaceri ruşi, iar un deputat laburist a întrebat oficialii despre cazul lui Roman Abramovici, proprietarul multimiliardar al clubului de fotbal Chelsea, care nu este vizat de aceste măsuri. Antrenorul echipei Chelsea, Thomas Tuchel, a afirmat că este îngrijorat de întreaga situaţie.

„Nu putem pretinde că nu este o problemă. Situaţia, în general, pentru mine şi personalul meu, pentru toată lumea de la Cobham (centrul de antrenament al clubului), pentru jucători, este îngrozitoare. Nimeni nu se aştepta la asta. Este ireal, aşa cum spuneam, ne tulbură minţile, ne afectează înainte de finala Cupei Ligii cu Liverpool”, de duminică, a spus Tuchel.

Antrenorul german a refuzat însă să comenteze în mod specific cazul lui Roman Abramovici: „Sunt atât de multe incertitudini în jurul situaţiei clubului nostru şi a situaţiei în general, încât nu are sens să comentez”, a spus el, potrivit news.ro, cerând pentru el şi pentru echipa sa dreptul „de a se concentra pe sport şi de a nu se implica în politică”.

Chelsea joacă, duminică, pe Wembley, cu Liverpool, în finala Cupei Ligii Angliei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!