sumudica antrenamente Gaziantep Fotbal extern

Sumudica reincepe antrenamentele la Gaziantep pe 5 mai! Ce trebuie sa faca antrenorul pentru a parasi Romania in timpul starii de urgenta

"Sumi" a parasit Turcia fara acordul clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Aprilie 2020, 17:30
Data actualizarii: Joi 16 Aprilie 2020, 17:35

Sumudica a revenit imediat in Romania, dupa ce prima liga turca a fost suspendata, insa fara sa primeasca acceptul conducatorilor de la Gaziantep. La acea vreme, pe 20 martie, antrenorul roman a inchiriat un avion privat, la bordul caruia s-a aflat si staff-ul sau.

Sumudica a motivat decizia de a pleca spunand ca hotelul in care locuia urma sa se inchida, iar campionatul fusese suspendat, asa ca nu mai era niciun motiv ca el sa ramana un Turcia, tara afectata si ea de coronavirus.

Potrivit presei turce, Gaziantep ar urma sa inceapa antrenamentele pe 5 mai, iar intoarcerea lui Sumudica si a echipei sale tehnice este asteptata pe 23 aprilie, nu inainte de obtinerea acordului autoritatilor romane, avand in vedere ca toate zborurile sunt suspendate din cauza Ordonantelor Militare si a starii de urgenta.

De asemenea, publicatia Fotomac anunta ca Alexandru Maxim este asteptat in Turcia tot pe 23 aprilie cu o aeronava privata.

Modifică setările cookies