Orlin Starokin Dinamo Levski Sofia Mircea Rednic Pirin Blagoevgrad Fotbal extern

Stranierul cu 45 de minute în tricoul lui Dinamo s-a lăsat de fotbal și a devenit ofițer de poliție în țara natală

Bulgarul Orlin Starokin a fost legitimat în ”Ștefan cel Mare” în 2015, dar a plecat după aproximativ o lună petrecută la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 10:00
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 10:00

Orlin Starokin, mijlocaș defensiv sau fundaș stânga bulgar care a evoluat la Dinamo, s-a retras la vârsta de 35 de ani din cariera de jucător și urmează să devină ofițer de poliție în țara natală, scrie TopSport.

Transferat la Dinamo în iulie 2015 după ce jucase la ȚSKA și Levski Sofia, Starokin nu a evoluat decât 45 de minute pentru ”câinii” antrenați atunci de Mircea Rednic, într-un 2-1 cu Poli Timișoara din august în care a jucat prima repriză, după care contractul i-a fost reziliat.

După Dinamo, Starokin a ajuns la naționala Bulgariei și la Levski

Cariera ulterioară a fotbalistului a avut un traseu ascendent: Starokin a prins inclusiv naționala Bulgariei și a jucat din nou la granzii Levski Sofia.

Ultima dată a evoluat la Pirin Blagoevgrad, cu care a promovat în prima ligă. 

Deși Pirin a încercat să-l convingă pe experimentatul jucător să continue și în sezonul viitor, Starokin a refuzat oferta pentru a se concentra asupra noii sale cariere de ofițer în poliția bulgară și a declarat că nu va mai juca fotbal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!