Stirea momentului in Spania: Messi si Ronaldo merg impreuna pe Bernabeu la River Plate - Boca Juniors, finala Copei Libertadores

Autor: Sport.ro
Marti 04 Decembrie 2018, 15:32

	Stirea momentului in Spania: Messi si Ronaldo merg impreuna pe Bernabeu la River Plate - Boca Juniors, finala Copei Libertadores

Returul finalei Copei Libertatdores, River Plate - Boca Juniors, se va juca duminica, pe Santiago Bernabeu

Publicatia spaniola AS se deschide astazi cu o informatie spectaculoasa - Messi si Cristiano Ronaldo vor merge impreuna pe Santiago Bernabeu la returul finalei Copei Libertadores.

Din motive de securitate, super derby-ul Americii de Sud a fost mutat din Argentina. Stadionul Bernabeu va gazdui returul, duminica, de la ora 21:30.

Cristiano Ronaldo si Leo Messi vor fi oaspetii de seama al acestui meci istoric. Messi a primit invitatia din partea federatiei spaniole, in timp ce Ronaldo a cerut-o direct clubului Real Madrid.

Pentru Ronaldo, aceasta va fi prima vizita pe Bernabeu dupa plecarea de la Real Madrid.

Cei doi vor fi liberi duminica. Barcelona joaca sambata cu Espanyol, in timp ce Juventus are programat vineri meciul cu Inter Milano.

Federatia spaniola spune ca face cu greu fata cererilor de invitatii din partea jucatorilor care evolueaza in primele doua ligi spaniole. Toata lumea vrea sa asiste la partida care va desemna cea mai buna echipa din America de Sud.

Razboiul marilor rivale, River Plate si Boca Juniors, pleaca de la scorul de 2-2.

Messi si Ronaldo au lipsit aseara de la gala decernarii Balonului de Aur.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies