Stanciu, criticat de antrenorul Spartei! Romanul a fost pus la zid: "E inacceptabil pentru mine!" Gestul facut la ultimul meci a dus la pierderea partidei

Stanciu, criticat de antrenorul Spartei! Romanul a fost pus la zid: "E inacceptabil pentru mine!" Gestul facut la ultimul meci a dus la pierderea partidei

Nicolae Stanciu a fost luat in vizor de antrenorul sau.

Zdenek Scasny, tehnicianul Spartei Praga, a fost dezamagit de atitudinea lui Stanciu la ultimul meci de campionat si l-a pus la zid pe jucatorul roman in presa ceha.

Stanciu a ratat un penalty in urma cu doua etape si a refuzat sa mai execute o lovitura de la 11 metri in ultima partida. Kanga a batut penalty-ul si a ratat si el. Sparta a mai primit un penalty in minutele de prelungiri, dar nici de aceasta data Stanciu nu a vrut sa execute. A batut Ristic, intrat de doua minute pe teren si a ratat. Sparta Praga a pierdut meciul din deplasare cu FC Slovacko, scor 1-2.

"Totul a culimat cu faptul ca un jucator care era pe teren de doar doua minute a batut penalty-ul, este inacceptabil pentru mine. Jucatorii cu experienta s-au intors si au plecat de langă minge, nu am avut nicio sansa sa-i influentez. Cand vezi un jucator ca pleaca de langa minge credeti ca ar trebui sa-i ordon sa bata penalty-ul?", a declarat Zdenek Scasny pentru aktualne.cz.

Jurnalistii cehi au insistat si l-a intrebat pe antrenorul Spartei daca face referire la Stanciu, iar raspunsul a fost clar: "Desigur, el a ratat cate un penalty in ultimele doua meciuri. Dar el este unul dintre jucatorii care ar trebui sa fie motorul echipei".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies