Anglia tricouri anglia Fotbal extern

Situație incredibilă în Anglia! Campionatul începe în august, dar cluburile se plâng că n-au tricouri

Situație incredibilă în fotbalul englez. Aprope 50% dintre cluburi susțin că nu dispun de tricouri pentru a le pune în vânzare.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 22:05
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 22:16

Campionatul Angliei va începe în luna august, dar cluburile de confruntă cu lipsa tricourilor pentru suporteri.Dintre cele 92 de cluburi care formează primele patru divizii, doar 44 dintre ele au toate tricourile disponibile şi 19 nu au niciunul.

În Premier League, cel mai afectat club este Leeds, care a indicat că noul lor tricou nu va fi pus în vânzare până la sfârşitul lunii august, la trei săptămâni de la startul campionatului. Furnizorul său de echipamente, Adidas, a emis o declaraţie în care îşi cere scuze pentru întârzierea din cauza „provocărilor fără precedent din ultimul an”, anunță news.ro.

Clubul Stockport County (League Two) a anunţat că o parte (15%) din comanda sa de tricouri a fost pierdută într-un port când a intrat în Regatul Unit. Într-un comunicat de presă, clubul a declarat că este „considerabil dezamăgit” de furnizorul său de echipamente Puma. 

„Am informat imediat clubul despre tricourile lipsă şi lucrăm cu partenerul nostru de logistică pentru a găsi tricourile lipsă”, a reacţionat firma de echipament sportiv.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!