Fotbal extern

Situație fără precedent în Brazilia! Fanii lui Atletico Mineiro au stat la coadă în ploaie pentru tatuaje gratis 

Patronii saloanelor de tatuaje din Belo Horizonte au ținut să sărbătorească titlul istoric al lui Atletico Mineiro într-un mod aparte. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 20:29
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 20:39

Diego Costa (33 ani) și Hulk (35 ani) au reușit să îi aducă lui Atletico Mineiro un titlu istoric, după o pauză de 5 decenii. Clubul din Brazilia a avut un sezon fenomenal și a acumulat 84 de puncte după 37 de etape, cu 13 puncte mai mult decât rivala Flamengo, care are un meci mai puțin. 

Pentru a sărbători acestă reușită, saloanele de tatuaje din Belo Horizonte a decis să le ofere fanilor o amintire veșnică cu clubul lor preferat. Suporterii lui Atletico Mineiro au fost încântați de această inițiativă și au stat la coadă în ploaie pentru a beneficia de un tatuaj gratis.

Diego Costa și Hulk au avut un rol esențial în câștigarea campionatului. Fostul atacant al lu Atletico Madrid a marcat 4 goluri în 15 partide, oferind și o pasă decisivă, în timp ce puternicul vârf care a jucat la Porto a înscris 19 goluri și a lvirat 7 pase decisive în 35 de meciuri, devening golgheterul campionatului. 

Modifică setările cookies