Fotbal extern

Să vină Apoula Bete! Criză de portari la PSG, obligată să joace următorul meci cu al 5-lea goalkeeper din lot

Primele patru opțiuni dintre buturi ale parizienilor sunt indisponibile pentru partida de luni cu Nice, din optimile Cupei Franței.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 14:01
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 14:08

Paris Saint-Germain se află în fața unei situații nemaiîntâlnite înaintea duelului de luni cu Nice din optimile de finală ale Cupei Franței: toți cei patru portari profesioniști din lot sunt indisponibili!

Gianluigi Donnarumma este accidentat și nu poate reveni decât după aproximativ zece zile, Keylor Navas este convocat la naționala din Costa Rica pentru trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, Sergio Rico numai ce a fost împrumutat la Mallorca, iar Alexandre Letellier este și el accidentat.

Astfel, în acest moment, antrenorul Mauricio Pochettino are de ales pentru postul de titular între juniorii Denis Franchi, un italian de 19 ani, și Lucas Lavallee (18 ani), adus în vară de la Lille.

Apoula Bete a plecat de la Rapid la PSG, unde a apărat patru sezoane

În urmă cu mai bine de un deceniu, poarta lui PSG a fost apărată, timp de patru sezoane, de Apoula Edima Bete Edel, transferat de la Rapid București

Fotbalistul cu triplă cetățenie, cameruneză, armeană și franceză, avea la echipa pariziană tricoul cu numărul 30, purtat astăzi de Lionel Messi! Apoula, ajuns la 35 de ani, încă apără în ligile inferioare din Franța.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies