Giorgos Athanasiadis Gustavo Dulanto Liga Campionilor Momo Yansane Sheriff Tiraspol Fotbal extern

Să tot joci la Sheriff! Câți fotbaliști au fost convocați în premieră la echipele naționale după parcursul bun din Liga Campionilor

Echipa din Tiraspol a învins-o pe Real Madrid chiar pe ”Santiago Bernabeu”.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 10:38
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 10:43

Parcursul excelent al lui Sheriff Tiraspol în grupele Ligii Campionilor, cu victorii asupra lui Real Madrid (2-1 în deplasare) și Șahtior Donețk (2-0 acasă), a adus în prim-plan fotbaliști de pe toate continentele mai puțin cunoscuți.

Acum, încetul cu încetul, jucătorii ”răsăriți” la campioana Republicii Moldova au început să devină interesanți pentru selecționerii țărilor lor de baștină, unii dintre ei fiind convocați în premieră la echipele naționale.

Grecia, Guineea și Peru mizează pe debutanți de la Sheriff

Portarul Giorgos Athanasiadis (28 de ani), eroul lui Sheriff în victoriile din Ligă, a fost chemat la naționala Greciei pentru meciurile de luna trecută cu Georgia și Suedia, dar încă nu a apucat să debuteze. 

A debutat însă în octombrie, pentru reprezentativa din Guineea, atacantul Momo Yansane (24 de ani). 

Iar acum se pregătește peruanul Gustavo Dulanto, fundaș central în vârstă de 26 de ani, care a fost convocat în premieră la națională pentru meciurile cu Bolivia și Venezuela din preliminariile Campionatului Mondial.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies