Fotbal extern

Ronaldo i-a mulțumit lui Cavani pentru numărul 7, dar nu toți fanii au fost încântați de această decizie. Mesaje incredibile pentru portughez

Cristiano Ronaldo va purta numărul 7 la Manchester United. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 13:49
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 14:36

Anunțul a fost făcut de către site-ul oficial. În Anglia s-a vorbit despre posibilitatea ca Ronaldo să poarte alt număr decât cel cu care ne-a obișnuit, pentru că numărul 7 era deja luat de Edinson Cavani, iar Premier League nu permite schimbarea numerelor în plin sezon.

Se pare că United a găsit o ”portiță” pentru ca Ronaldo să joace cu numărul său, purtat în trecut și de alte legende ale clubului, precum George Best, Eric Cantona sau David Beckham.

Starul portughez a ținut să-i mulțumească lui Cavani pentru gestul făcut, însă nu toți fanii 'diavolilor roșii' nu au fost încântați de această decizie.

"Nu eram sigur că o să pot purta din nou numărul 7. De aceea vreau să-i mulțumesc lui Edi pentru gestul său incredibil", a declarat Cristiano Ronaldo.

Pe Twitter au apărut numeroase răspunsuri din partea fanilor, caracterizând gestul lui Ronaldo ca unul lipsit de repsect, iar nu puțini au fost cei care au comparat ceea ce s-a întâmplat cu hotărârea lui Messi de a nu prelua numărul 10 de la Neymar când a venit la PSG. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies