Ronaldo brazilianul si-a alcatuit topul celor mai BUNI fotbalisti din lume! SURPIZA URIASA, Cristiano Ronaldo lipseste

Ronaldo brazilianul si-a alcatuit topul celor mai BUNI fotbalisti din lume! SURPIZA URIASA, Cristiano Ronaldo lipseste

Ronaldo brazilianul a fost unul din cei mai buni atacanti din lume, in istoria recenta.

Ronaldo Nazario a fost unul din cei mai buni atacanti din istoria recenta a fotbalului modern. Atacantul cu peste 400 de goluri de-a lungul carierei si-a desemnat top 5 fotbalisti ai momentului, iar Cristiano lipseste.

"Messi este cel mai bun din lume. E primul pe care il nominalizez. Nu vom mai vedea un jucator asa de talentat in urmatorii 20-30 de ani. Imi mai plac Salah, Hazard, Neymar si, desigur, Mbappe.", a spus Ronaldo pentru AS.

Surpriza uriasa este ca lipseste Cristiano Ronaldo, jucatorul cu peste 700 de goluri marcate si 5 Baloane de Aur. Cristiano este intr-o forma de invidiat si la 35 de ani si se antreneaza din greu pentru revenirea Serie a si Cupei Italiei.

Ronaldo brazilianul a mai vorbit si despre comparatia cu Mbappe. "Multi mi-au spus ca Mbappe seamana cu mine. Are viteza, fructifica foarte bine ocaziile, se misca excelent, loveste mingea cu ambele picioare si alearga mult. Avem lucruri in comun, dar nu sunt genul de persoana caruia sa ii placa astfel de comparatii, mai ales ca facem parte din generatii diferite.", a mai spus Ronaldo.

Ronaldo este castigator al cupei Mondiale cu Brazilia, in 2002 si de doua ori castigator al Balonului de Aurd. A jucat la cele mai importante cluburi ale lumii (Barcelona, Real, AC Milan, Inter) si este cunoscut pentru modul in care reusea sa finalizeze orice faza.

VIDEO PROTVPLUS.RO

MAE: 99 de cetăţeni români infectați cu coronavirus într-un oraș din Austria
BRAT