Ronaldinho Fotbal extern

Ronaldinho si-a pus casa din Rio pe un site de anunturi si cere o suma FABULOASA pentru o singura zi de chirie!

Ronaldinho, fostul star al Barcelonei, acum la Atletico Mineiro, continua sa faca milioane din fotbal, acesta avand nu doar un salariu mare in Brazilia, dar si nenumarate contracte de publicitate.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Mai 2014, 20:06
Data actualizarii: Sambata 24 Mai 2014, 20:37

Pe langa banii incasati din fotbal, Ronaldinho vrea sa mai adune o suma importanta si din imobiliare. Mai exact, acesta si-a pus una dintre proprietati pe un site de anunturi, cerand o suma imensa pentru o singura zi de chirie.

Ronaldinho si-a pus casa din Rio de Janeiro pe un site celebru de anunturi din Brazilia, acesta atasand mai multe fotografii. Mijlocasul lui Atletico Mineiro i-a socat insa pe fani cu suma ceruta pentru o singura zi de chirie - 15 mii de dolari.

Starul brazilian a argumentat decizia prin faptul ca nu va locui la Rio pe perioada pauzei competitionale, acesta urmand sa se mute in Belo Horizonte, oras care va gazdui si el meciuri de la Cupa Mondiala.

"Salutare tuturor! Va anunt ca in perioada urmatoare voi locui in Belo Horizonte, asa ca m-am gandit sa inchiriez casa pe care il detin in Rio. Este o locuinta superba, un loc in care am trait multe momente frumoase alaturi de familie si prieteni, un loc care imi va ramane mereu in suflet", a scris Ronaldinho.

VEZI AICI FOTOGRAFIILE SUPERBE CU LOCUINTA LUI RONALDINHO

Urmeaza modelul lui Ronaldo

Ronaldinho nu este insa primul fotbalist care ia decizia de a-si inchiria apartamentul. Ronaldo, fostul coleg al lui Ronaldinho, a vrut si el sa-i inchirieze apartamentul din Rio lui Sepp Blatter, cerand circa 500 de mii de euro pentru saptamanile din timpul turneului final al Campionatului Mondial.

O Globo scria la acea vreme ca Ronaldo si Blatter s-ar fi inteles, seful FIFA urmand sa locuiasca in aparatamentul din Leblon Beach, Rio de Janeiro.

Modifică setările cookies