A venit momentul ca AC Milan sa il vanda pe Balotelli! Doua echipe miliardare se inghesuie sa il cumpere! Unde ajunge in vara:

A venit momentul ca AC Milan sa il vanda pe Balotelli! Doua echipe miliardare se inghesuie sa il cumpere! Unde ajunge in vara:

Vezi unde poate ajunge Balotelli.

AC Milan se pregateste sa il vanda pe Mario Balotelli, anunta publicatia italiana Corriere della Serra.

Acestia au nevoie de bani pentru a reusi sa isi scoata bugetul pentru sezonul urmator, iar varful italian este cel mai bun produs de export din lotul actual. Balotelli este dorit de Chelsea si PSG, transferul urmand a se face pentru o suma in jurul a 30-40 de milioane de euro, insa doar dupa finalul Cupei Mondiale.

Balotelli (dreapta, alaturi de agentul sau, Mino Raiola) nu este printre preferatii lui Unay Emery, antrenorul Sevillei ce este favorit la preluarea postului de conducere pe banca tehnica, acesta fiind si cel care l-a trimis in exil pe Raul Rusescu anul trecut.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
BRAT