Alexandru Chipciu Steaua Cupa Romaniei

"Raman la Steaua, voi vorbi cu Becali" Stelistii primesc si o veste buna dupa plecarea lui Reghe! Ce salariu urias va lua Chipciu

Alex Chipciu a anuntat ca ramane la Steaua, chiar daca s-a spus despre el ca are oferte sa plece.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Mai 2014, 19:20
Data actualizarii: Sambata 24 Mai 2014, 19:21

Chipciu a tratat infrangerea din Cupa ca pe un egal si doar ghinionul a facut ca Steaua sa nu ia trofeul.

Ramane

Dupa meci, la Sport.ro, jucatorul Stelei a spus ca nu vrea sa plece de la Steaua si ca va continua in Ghencea. Acesta a avut o discutie cu patronul.

"Nu este o infrangere, nu pot fi decat mandru de colegii mei, pentru ca noi nu am pierdut, s-a terminat egal pe teren.

Sincer nu stiu nimic de plecari: o sa plece Tatarusanu, Piovaccari, ca i se termina imprumutul. Nu stiu ce va fi. Am purtat o discutie cu patronul si vreau sa-mi prelungesc contractul, sa raman aici.

Ma simt bine la Steaua si nu sunt saturat inca de Steaua: vreau sa mai traiesc ce se intampla la Steaua, chiar daca e bine sa iti propui lucruri mai mari", a spus Alex Chipciu.

Jucatorul Stelei are 25 de ani si este cotat la 3,5 mil. de euro.

Salariu de 180 de mii de euro pe an, plus 70 de mii in bonusuri si prime

Iar dorinta expresa a lui Chipciu de a-si prelungi intelegerea a ajuns si la urechile patronului Gigi Becali, noteaza Prosport.ro, care anunta ca "latifundiarul" a pregatit deja o oferta pentru fotbalist.

Cu sanse mari sa-l piarda pe Tatarusanu, fotbalist pe care s-a suparat rau si despre care a spus ca nu mai vrea sa-l vada in fata ochilor, chiar in ziua in care a primit liber de la ANP, Gigi Becali nu vrea sa pateasca la fel si cu Alex Chipciu, iar oferta a fost deja trimisa.

Potrivit sursei citate, Becali i-a propus lui Chipciu un salariu de 180 de mii de euro pe an, la care ar urma sa se adauge inca 70 de mii de euro din bonusuri si prime de obiectiv.

Astfel, salariul lui Chipciu ar urma sa fie majorat cu 50%, bonusurile urmand sa fie activate in cazul in care Steaua va cuceri inca un titlu al Ligii I sau Cupa Romaniei.

Modifică setările cookies